Usikrede personlige lån

Der er to muligheder for usikrede personlige lån

Der er to muligheder: usikrede og sikrede lån.

Et sikret lån gør det muligt for långiver at tage sikkerhed fra låntageren. Sikkerhedsstillelsen er normalt holdes af långiver, hvis lånet ikke er betalt. De fleste långivere vil ikke forfølge denne rute. Dette er et mere risikabelt aktiv. Realkredit-relaterede er en langt mere almindelig sigt.

Usikrede personlige lån er imidlertid kreditudstedelse, der kun er baseret på underskrifter. Kreditgiverbeviset giver ikke låntageren nogen rettigheder til sikkerhedsstillelsesaktiverne. Hvis lånet misligholder, låntagers eneste lån er en usikret personlige lån. Dette kan øge kredit score skader. Disse långivere kan være meget aggressive med boligejere, der ikke foretager deres betalinger. Det er virkelig en dårlig idé at gøre dette.

Usikrede lån er nemme at opnå, og alle kan få en. Selv hvis din kreditværdighed ikke er perfekt på grund af dårlig gæld ratings, kan du stadig få et lån, hvis du har aktiver, der kan hjælpe dig med at betale lånet ud. Der er omkring 12 långivere, der tilbyder usikrede personlige lån. De er i stand til at tilbyde attraktive vilkår og specialisere sig i højrisiko låntagere. Du kan vælge mellem seje, garanterede eller usikrede termer.

Du kan have aktiver, der vil hjælpe dig med at tilbagebetale lånet, hvis du har dem. Du kan være berettiget til et usikret personligt lån på op til $ 25.000 eller $ 75.000 afhængigt af din kredit score. Hvis du ikke har aktiver, såsom dit hjem, kan der være en bedre løsning. En boligejer kan gøre et par ting for at få et personligt realkreditlån eller et hjem egenkapital linje kredit. Et realkreditlån mægler kan hjælpe dig, hvis din kredit score er god. For at få din kredithistorik kan du også bruge Equifax- eller Experian-kreditrapporteringsbureauer. Disse agenturer kan give en gratis kredit rapport inden for 60 minutter og en kredit score check. Disse rapporter er normalt tilgængelige for en gratis prøveperiode på otte til 12 måneder. En kunde kan enten annullere prøveperioden når som helst, før den slutter, eller betale et årligt gebyr på $ 10 pr. Måned.

Det kan være svært at få et lån, hvis du har dårlig kredit. Dette er ofte sandt. Det er derfor, det er vigtigt at finde en velrenommeret pant mægler, der er både erfarne og troværdige. Disse metoder giver dig mulighed for hurtigt at se godkendelse og finansiering af usikret kredit.

Skriv kommentar