Styring af omsorgspersontid

Som forretningsmand selv har jeg måttet kæmpe med det egoistiske ønske om at blive betalt for at tage sig af min mor. Jeg var der altid for at hjælpe min bedstemor med husholdningsopgaver og transport. Jeg var medstifter af et omsorgsfuldt firma med min mor for at give mig ro i sindet. Det var en kæmpe succes i min lille by. Jeg så tilføjet en online-tjeneste til at supplere det.

Jeg lærte mange ting på arbejdet, herunder:

1) for at holde mine fødder på jorden.

Her er nogle tips og tricks jeg lærte langs min lange rejse omsorgsgivende, at jeg håber vil bidrage til bedre at styre din tid, samt arbejde mere effektivt med din omsorgsperson.

1) Udstyr

Når du arrangerer pleje af dig selv og din omsorgsperson, er den vigtigste overvejelse, hvilket udstyr du skal bruge. Der er mange muligheder for enheder til at hjælpe dig med mobilitet, sikkerhed og andre behov. Enhedens behov dikterer den type enhed, du vælger. For nylig indså jeg, at min mors evne til at manøvrere sin mors varevogn med den ene arm blev påvirket, da hun havde en kørestolsplatform installeret i den. Fordi det var farligt, lovede jeg mig selv, at jeg ikke ville tillade min mor at bruge kørestolsplatformen.

Selvom nogle enheder kan passe ind i bilens standarddørrammer, vil ingen stoleplatform understøtte ældre menneskers tunge vægt. Du kan overveje at leje en lettere stol som EasyPay.

Selvom det er bedst at konsultere din udbyder vedrørende det udstyr, du måtte have brug for, kan varevognen og lastbilen stadig bruges af en anden person.

2) Ture

Jeg underskriver buskortene. Men jeg har ikke pligt til at være der hvert øjeblik min mor er i transit. Tal med din udbyder om at tage din elskede til butikken eller til lægen, når forholdene er lettere, så du stadig kan tilbringe tid sammen.

3) Dekorationer

Hvis du forlader arbejdet om natten, er det muligt at være nostalgisk om dine kære. Din udbyder skal give dig mulighed for at fjerne fladskærmen fra varevognen. I mit hus var reglen, at fladskærmen ikke kunne bruges i varevognen, medmindre min mor var der.

Tag alle skruerne ud og dæk skærmen, når du fjerner batteriet. Aftenen kan være et mareridt, hvis du rejser.

4) Medicin

Min mor havde svært ved at absorbere sin medicin. Jeg spekulerede på, om hendes svigerfar holdt hendes medicin sikker. Så vi talte med ham om det, og hun gik videre til næste fase. Men da jeg vågnede, fandt jeg hende væk. Hun var faldet, mens hun klædte sig på.

5) Finanser

En følgesvend kan være en god mulighed, hvis din ægtefælle arbejder uden for hjemmet (landbrug, Appearanceiate alt). En ledsager vil hjælpe dig ikke kun med hverdagens opgaver, men også for forretningsrejser.

En ledsager er, hvad du ikke har i dit arsenal af rejser, tildeling værelse, eller snacks. Tillad din elskede og din følgesvend at have lidt alene tid. Dette vil hjælpe dig obligation og gøre din kærlighed mere glad. Du kan være sikker på, at dine kære er velplejede. De fleste pårørende er glade for deres elskede til at reflektere over deres liv og identificere de mennesker eller ting, de gerne vil have kontrol over deres anliggender. Dette er ofte ikke en bevidst beslutning. Det kan dog være en vanskelig opgave at gøre.

6) Finanser er vigtige

Min mand ringede til mig hver morgen, efter min mor fik sit slagtilfælde. Så tog han min mor med på arbejde. Han gik ind på kontoret og så på alt, hvad vi gjorde, og så tog han ansvar for sine handlinger. Min mand støttede min mor efter hendes slagtilfælde. Han vågnede klokken tre om morgenen og mødtes med sygeplejerskerne for at transportere hende hjem. Min mor havde brugt alle sine penge på forretningsrejsen. Vi havde brug for at tænke på kreative måder at gøre hende penge i løbet af de næste par dage.

Skriv kommentar