Sortehavet og dets overraskende rigdom

De fleste europæere bor i Europa og ved meget lidt om det sorte hav. Langt størstedelen af befolkningen er ikke klar over den unikke og velstående rolle, som havet har spillet i menneskehedens historie. Havet er en vigtig kilde til information og mad for de fleste afrikanere, især i Vestafrika.

Mange forskere er enige om, at frihandel i den tidlige middelalder førte til store stigninger i befolkningen og bedre ernæring. I perioden skete der en betydelig stigning i befolkningstætheden og de teknologiske fremskridt. Alle disse ændringer blev absorberet og indarbejdet i romerrigets måde at leve på.

Den enorme afrikanske befolkning forblev ikke i Europa. De flyttede til Asiens østlige side. De slog sig ned og trivedes fra denne nye fødekilde.

Sortehavsmaden blev opdaget af europæerne, og de har ikke set sig tilbage siden. Verden blev et knudepunkt for sådan mad og søfart i løbet af de næste 1000 år.

Den japanske sojabønneimport var engang den største. Men på et tidspunkt var det ikke kun dem, der importerede sojabønner.

Faktisk var den kinesiske importør den første til at drage fordel af dette olieboom. Sojabønner var faktisk en vigtig del af den kinesiske økonomi.

Brasilien er i dag den største sojabønne producent i verden. Denne succes har resulteret i, at over 80% af verdens sojabønneafgrøde dyrkes i Amerika og mere end 60% i USA.

Et helt nyt marked er opstået for sojabønner på grund af den energirige brug af sojabønner. På grund af den hårde konkurrence mellem disse to trusler og den store efterspørgsel fra forbrugerne har frøproducenten introduceret mange nye produkter. Der er mange nye produkter i ikke-sojabønne sektionen, herunder sojasovs, nondairy sojabønnemælk, soja yoghurt og hydrolyseret vegetabilske proteiner.

Det er vigtigt at forstå de sundhedsmæssige fordele ved sojabønner, hvis du planlægger at købe dem. Det er en sund mad.

* Hjertesygdomme, herunder dem, der tager blodfortyndende, bør sænke kolesterol eller tage chancen for at udvikle det ved at spise sojaprodukter.

* Blodtyper og skjoldbruskkirtel lidelser

* Uregelmæssig nyrer er den mest almindelige form for nyrekræft.

* Osteoporose er fase tre eller glider kræft.

* Hormonbehandling

Videnskaben antyder, at sojaprodukter er højt indhold af ernæring og bør indtages mere.

Hvorfor købers guide

Soja er et godt valg på grund af dets mange fordele. Der er endnu flere grunde til at vælge sojabaserede produkter i stedet for produkter fremstillet af animalske produkter.

* Umættede fedtstoffer og kolesterol: fiber og fyticsyre fungere som antioxidanter. De reducerer kolesterol og fremme et godt helbred.

* Længere levetid: Videnskabelige undersøgelser har vist, at soja-baserede fødevarer øge levetiden.

* Anti-cancer egenskaber: De fytokemikalier findes i soja forventes at forebygge kræft og reducere resistens over for lægemidler.

* Forbedret mentale evner og funktioner: Soja har vist sig at være yderst gavnligt for dem med alvorlige psykiske funktionsnedsættelser.

* Højere knogletæthed: Soja er kendt for sin evne til at integrere calcium og magnesium. En moden sojabønne har ca. 4 til 6 procent calcium og et dagligt calciumindtag på ca. 130 %.

* Forebyggelse af osteoporose: Soja har vist sig at sænke calcium og fosfor niveauer, hvilket kan føre til knoglemineralisering.

* hjælper med at opfylde kostbehovet i ankeredildrenic Acid (ATP), et vigtigt næringsstof, der er afgørende for cellevækst og reparation.

Sojabønner er også højt indhold af isoflavoner. Isoflavoner, soja naturlige kemiske forbindelser forbindelser, kan findes i mange andre sojaprodukter. De menes at spille en antioxidant rolle og har anti-cancer og anti-oxidant egenskaber. Selv om den nøjagtige mekanisme ikke er kendt, fordøjelsesbesvær Diet er en populær kinesisk kost rig på soja-baserede lægemidler.

I modsætning til den traditionelle kød-og-tre-vegetar kost, soja kost har relativt lave niveauer af protein og kræver lidt mere animalsk fedt. Det er rig på vitamin K, calcium, protein og protein. Kina er en stor sojabønne producent.

Skriv kommentar