Sådan køber du mønter online

Som det ses på tv-shopping er blevet en foretrukken livsstil. For nogle mennesker er det mere en social aktivitet end et middel til rent faktisk at leve. Det er meget nemt at købe ornamenterede mønter, designermønter, souvenirs og gavesæt. Spørgsmålet er, hvordan du køber mønter online? Selvom du kan finde mønthandlere online, stoler mange mennesker ikke på dem og vælger i stedet klassificerede annoncer eller tidsskrifter. I 1950’erne var branchen for køb og salg af mønter minimal. I dag er det en multi-milliard dollar forretning. Den gennemsnitlige forbruger ved nu mere om mønter end den gennemsnitlige guldsmed. At købe mønter online er nu et middel til at forberede arrangementet.

Fordele ved at købe mønter Online

Når du køber mønter online, betaler du ikke detailpriser. I stedet tilbydes du en bred vifte af mønter. Derudover har du mulighed for at søge efter sjældne mønter, investere i sjældne mønter og købe mønter fra en mønthandler. Ofte kan du købe om alt fra mønter til gave sæt online.

Fordele ved at købe mønter online

Når du køber mønter online, har du mulighed for at sammenligne priser. Du kan også foretage sikre køb. Endelig kan du købe fra en mønt forhandler eller købe mønter uden en forhandler.

Hvis du køber mønter online, bør du købe kun-callies. Callies er en samling af mønter. Dette skyldes, at en forhandler kan holde en masse forandring, og du måske ikke ønsker at købe et par mønter, uanset hvor billige de er.

Før du køber mønter online, bør du gøre lidt forskning om de forskellige forhandlere, som du overvejer. Du bør også besøge et par mønt forhandlere selv for at lære mere om processen med at købe mønter og kvaliteten af mønterne. Hvis du har en masse erfaring i at søge efter mønter, kan du være i stand til at finde en god “buyCopperCrasps.”

Bare fordi du kan få en god handel, betyder ikke, det er det rigtige for dig. Der er mange forskellige forhandlere, og de priser, de opkræver for deres mønter, kan variere meget. Derfor, før du køber nogen form for sølvmønt, skal du sørge for, at du har en rimelig idé om, hvad du leder efter.

Hvilken type prisklasse har du brug for sølvmønter til?

I 1950’erne havde den gennemsnitlige amerikanske familie råd til penge nok til at købe en af de “absliniske” (synkepiller for at øge muskelmassen og forbrænde fedt) guldmønter, der var tilgængelige på det tidspunkt. I dag har den gennemsnitlige familie råd til at bruge $ 5.000 for en af de “sølv bevis” sæt i Washington kvartaler.

Hvad er korrektursæt?

Udtrykket bevis sæt refererer til forskellige vægtenheder, der har en pålydende værdi af sige, siger, 90-kvalitet sølvmønter. Disse elementer er normalt lavet af tre lag af 14-årige aluminium. Lagene hærdes derefter og tinbelagt for at tilføje styrke.

I dag tilbyder de fleste forhandlere bevissæt for så lidt som $ 5 til så meget som $ 90,000.

Hvor længe varer mønterne?

I de dage af rigelige mønter, blev det nødvendigt at sikre, at ændringen kom fra en tilstrækkelig vægt for at opretholde en forsyning af forandringer. Efter Cambria gik ud af markedet i 1960’erne, mønt forhandlere var nødt til at finde andre midler til at holde ændringen flyder.

Indtil i dag anslår American Numismatic Trade Association, at der er omkring 5.000 medlemmer fra 90 lande. Det største producentland, Kina, er hjemsted for omkring 70 procent af verdens samlere. De resterende lande, herunder USA, har tilsammen 52 procent af møntsamlere.

Besøg hjemmesiden for din favorit mønt forhandler og slå op hans eller hendes hjemmeside. Du kan finde værdifulde oplysninger der om produkterne på deres hjemmeside. Du kan også finde forhandlernes hjemmesider. Mange mønthandlere har deres egne hjemmesider. Mange samlere kan finde deres foretrukne forhandlere ved at udføre en søgning på en populær auktion site som eBay.com.

Sørg for, at du kender værdien af det produkt, du køber. Hvis du køber guldmønter, skal du sørge for at kende møntens værdi i hele grundlaget.

Dette er meget vigtigt, især hvis du er nødt til at fungere som agent for en virksomhed eller person. Du skal være fortrolig med virksomhedens transaktionsprocedurer.

Vælg den forhandler, der vil give dig den bedste pris, du kan komme i kontakt med denne person direkte. At tale med en agent sænker din forhandlingsstyrke. Find den bedste aftale inden for din evne.

Du skal altid vide, hvad du vil. Antag ikke, at det, der er nødvendigt, er tilgængeligt.

Antag aldrig, at forhandleren vil sælge dig varen til en pris, der er højere end den, du selv har angivet. Du bør sætte dig selv en maksimal pris, du er villig til at acceptere.

Glem ikke at tjekke for produkterne garantier.

Skriv kommentar