Bai blooper: Den nemme måde

Lad os se det i øjnene: En ærlig, sprød, Great British Summer morgen, strejf af bitre og modne jordbærsubeels-gennemblødt tattle at foretrække i frisk flaskevand, føles langt væk fra uheld af sidste uges racing resultater.

Som en novice chauffør, har du fået at vide, at der ikke er nogen skam i racing dårligt i et kvart århundrede bag dine lukkede øjne.

Det kan være sjovt, men det er yderst vanskeligt at stykke sammen racing historie flere år. Lad os se på nogle nyttige retningslinjer.

Det første skridt i rejsen er at overveje: Hvilken slags race er du?

Et hestevæddeløb har to pladser og tre løb. Den sidste er “finish”. Det er det hestevæddeløb, jeg henviser til. Det har været slanger i løbet af de sidste par år. Du kan også bruge udtrykket racing kortpris fuldblods ‘, som er en mere præcis beskrivelse.

To faser er involveret i fuldblods racing. Den handicapping fase og slutspillet, hvor heste kommer til race deres sidste løb i sæsonen. En af de største forskelle mellem hestevæddeløb og andre former for væddeløb, især på National Hunt er indflydelsen af store summer af penge på både det umiddelbare resultat samt slutresultatet af hele rentable ordningen.

Prestigen ved at vinde det første løb giver dig evnen til at sige “jeg sagde det”, og vil give dig en plads til det store løb. Prestigen er naturligvis højere for dem, der vinder den største præmie. Dette er grunden til jockeyer kan virke så kræsen i begyndelsen af en sæson. Med præmiepenge stigende, så skal den vindende procent. Jo bedre din hest gør, jo mere vil din jockey gøre.

Dernæst, hvor er pengene?

Som en sidebemærkning, lad mig trække en linje af profit-stream eller ej-stream! Så hvis min hest løber ud på 9 / 1, og der er PS100.000rowded i indsatser runder, vil jeg ende op med min PS5,000 mindre PS50,000 satset (til jockeyer fordel selvfølgelig). Det er okay, for vi har W’et til at vinde.

Problemet er, hvor tegner du? Jeg mener, det sted, du satsede på. Jeg hentyder til poolen. Store bookmakere kanalisere pengene til visse landsdækkende racing foreninger. Dette viser, hvor svært det kan være for en afbalanceret strejke-sats, belønning, samt risiko. Mange ville sige, “Vi er nødt til at være mere forsigtige.”

Det store billede

Det er vigtigt at evaluere oddsene. Hvordan kan vi afgøre, hvor kvalitetsræs står? Hvor kvalitetsheste sammenlignes med deres konkurrenter? Man kan være nødvendigt at gå tilbage i tiden et århundrede for at se fødslen af professionel organiseret spil. John sætter sin væddeløbsbane op. 1600-Spilaktiviteter er reguleret og organiseret som virksomheder med bøger og regler. Det var helt anderledes i 17 Thomson’s tid, da han kun var a’Davies counter-ael til blackecks i St. Andrews – Johnway counter-ael og havde 60.000omicaleled i ‘make of skifer’!

Hele tiden mad

Det handler ikke kun om tal. Det kan tilbyde dig optimerede odds eller tilbyde dig ingenting. Bookmakeren kunne ønske at stramme markederne eller lade dem løsne. TAB kunne pålægge et loft. Det er vigtigt at kontrollere dine regler. Jeg besøgte så mange udkast og brændte alle mulige race kort. Jeg forsøgte også at drage fordel af enhver satsning mulighed. Jeg endelig havde en computer feje. Jeg vil derefter tage alle mine data og tilføje værdi-betydning til mine egne valg i købet, og brænde det hele.

Den bedste information er alle oplysninger, så du skal udvikle en tilgang, der fører til intelligens og handling. Det er ligegyldigt, om vi arbejder med kartofler til at forberede eller med honning-faced fløde pust, der er genetisk ringere. Alle handlinger er nøjagtig de samme. Hvorfor spilde vores penge?

Skriv kommentar