Amerikas flashbacks

Når vi når kvart århundredes mærke, er det bydende nødvendigt, at vi gør status og reflekterer over vores nutid, fortid og fremtid. Vi må spørge os selv: Hvad har vi gjort i dette land? Er vi her stadig? Hvad skal vi gøre for at gøre USA stærkere og mere attraktivt for resten af de frisindede mennesker over hele kloden?

Her er et par ting Amerika kan gøre. For det første skal vores nation have åndelige principper. For at vi kan efterleve de principper, som vores Almægtige Skaber har givet os, må vi opgive individualismen. Guds grundlæggende åndelige love skal udleves. For eksempel elsker andre som dig selv. Dette er vores almægtige Gud, der har givet ret. Vi er i stand til at udstråle magt og kærlighed ved at udleve denne ånd af kærlighed dag ind, dag ud. Når vi alle gør det her, behøver vi ikke bekymre os så meget om fremmede eller folk, vi ikke kender. Du kan demonstrere din kærlighed til andre, hvis du vil have deres venskab og kærlighed. Det er ligegyldigt, hvem, hvad eller hvor, kan du være en kærlig person. Du kan elske både dig selv og andre. Når vi elsker hinanden dybt, kan vi udvikle en dybere kærlighed til os selv. Hvis vi kan dyrke selvrespekt og kærlighed, kan vi leve uden selvmedlidenhed eller jalousi.

En ting kan vi gøre sammen som et land for at øge vores uddannelsesniveau for at give flere studerende mulighed for at studere videregående uddannelse. Det er en af mange største fordele, som ethvert land kan modtage. Det er ubestridt, at USA er bedre uddannet end mange andre lande. Det er fordi vores sind har mere potentiale for læring end de fleste andre lande i verden. Vores samfund har en bedre holdning og er mere tilbøjelige til at være åben for musik og underholdning. Så spørgsmålet er: Er du en del af problemet eller en del af løsningen? Amerikanerne er nødt til at kræve bedre fra deres ledere og til at kræve, at de taler ud om spørgsmål, der betyder noget for dem. Det begynder i vores eget hjem. Slip alt rodet og giv de ting, vi virkelig værdsætter. Vi har ikke behov for at ofre de ting, vi elsker, for dem, vi anser for vigtigere. Som borgere i vores lokalsamfund begynder vi alle at fylde vores liv med de ting, der er vigtige for os. Det betyder ikke, at vi er nødt til at opgive ting, vi elsker for at modtage dem. Disse elementer er allerede i dit personlige liv. Det er nu, at du kan lære at gøre mere plads til det, der betyder mest for dig.

Det er meget lettere at have det liv, du ønsker, hvis du ikke bruger så meget tid eller energi på at forsøge at få det. Det er muligt at opnå de ting, du leder efter, hvis du gør det nødvendige arbejde. Det er simpelthen en sag, hvis du har visdom og vilje til at jage, hvad du ønsker, samt at være tilfreds med, hvad der er til rådighed. Den blotte besiddelse af noget er ikke nok. Det handler om at lære at acceptere og leve i nutiden. Det er muligt at leve komfortabelt og være sparsommelig, hvis du ikke stress så meget. Det er muligt blot at følge vejen til succes og opnå den store succes drømme, du har. Først da kan du begynde at se, hvad du nyder, og hvad du ikke gør. Din indre stemme vil fortælle dig, at dette ikke er noget for dig. Du kan bekæmpe det og udholde det. Hvis du overgiver dig til denne psykologi, bliver du offer for den underliggende miljøbrand. Du må kæmpe imod. Der er ingen ro i sindet i den anden ende af hegnet. Du mister din evne til at træffe beslutninger om dit liv eller ændre dit sind. Du kan endda miste dit job. Hvis de vælger at følge denne vej, støtter De nutidens økonomi og landet som helhed. Du har mistet alle dine håb, drømme. Sikke et spild. Du har sat dig selv i den uheldige situation at sige “helt ikke, hvad jeg tænkte om din nation og gå på arbejde for at støtte den, du sagde, at jeg ikke ville stå for.”

Skriv kommentar