5 tip til at få nøjagtige internethastighedstestresultater

Når du har brug for at få et pålideligt internethastighedstestresultat, der er et par ting, du skal huske på. Den vigtigste faktor er at teste på et ensartet grundlag, og at bruge en Wi-Fi-hastighedstest-app til at gøre det. På denne måde får du en pålidelig læsning. Du skal også være opmærksom på det tidspunkt på dagen, du tester, og download- og pinghastighederne på dit netværk. Disse faktorer vil påvirke, hvordan testresultaterne fortolkes.

Download hastighed

Det kan være svært at få nøjagtige internethastighedstestresultater. Der er flere faktorer, der kan påvirke resultaterne, og dine download- og uploadhastigheder kan være forskellige fra din udbyders annoncerede hastighed. Men hvis du ved, hvad du leder efter, kan du få en tæt tilnærmelse.

Internethastighedstest er en fantastisk måde at finde ud af, hvor godt din forbindelse fungerer. De hjælper dig også med at beslutte, om du har brug for at skifte udbyder eller prøve en anden service. Derudover kan de hjælpe dig med at bestride din internetudbyders krav.

Når du udfører en online hastighedstest, du er i stand til at se en sammenligning af din internethastighed med andre i dit område. Du kan også se din hastighed i forhold til gennemsnitshastigheden i USA.

Du kan få nøjagtige internethastighedstestresultater ved hjælp af et par enkle trin. Først skal du sørge for, at du accepterer cookies fra det websted, du bruger. Du skal også rydde browserens cache.

Klokkeslæt på dagen

Når det kommer til at få nøjagtige internethastighedstestresultater, tidspunktet på dagen er en stor determinant. Tit, du kan forvente at se et fald i hastigheder efter 8 om eftermiddagen., og i løbet af internettet myldretiden. For eksempel, hvis du kører en hastighedstest torsdag mellem kl 9 og 10 er., vil du sandsynligvis opdage, at dine downloadhastigheder vil være nede med ca. 20 Mbps.

Imidlertid, hastighedstest fortæller dig ikke den absolutte hastighed på din forbindelse. I stedet, de giver dig en tæt tilnærmelse af din præstation. Hvis du har brug for at kontrollere, om din internetudbyder leverer en anstændig service, eller hvis du har brug for at finde ud af, hvordan du forbedrer dit internets hastighed, skal du overveje en hastighedstest.

Der er forskellige typer tests, som hver måler et andet aspekt af din forbindelse. For eksempel, en hastighedstest kan bruge en prøvefil til at vise dig download- og uploadhastighederne for din forbindelse. Dette kan give dig en nærmere tilnærmelse af, hvor hurtig din forbindelse er end en realtids ping.

Wi-Fi-hastighedstest-app

Hvis du vil vide, om din internethastighed er hurtig nok, skal du køre en Wi-Fi-hastighedstest. Dette er et vigtigt værktøj, fordi det kan hjælpe dig med at diagnosticere eventuelle problemer, du har med dit Wi-Fi-hjemmenetværk.

Wi-Fi-hastighedstest-appen kan give dig de oplysninger, du har brug for om din internetforbindelse. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, om du har et problem med din router eller Wi-Fi-modem. Det kan også vise dig se din hastighed her upload- og downloadhastighederne på din internetforbindelse.

Der er mange grunde til, at dit internet kan være langsomt. Du kan have et problem med din router eller Wi-Fi-modemet, eller du kan have malware. Andre almindelige årsager er netværksinterferens eller ødelagt hardware. Når du kører en Wi-Fi-hastighedstest, kan du diagnosticere problemet og løse det.

For at få nøjagtige resultater skal du bruge en enhed, der er tæt på din router. Du skal også køre hastighedstesten i en række forskellige rum. For eksempel, hvis du normalt bruger din computer i stuen, skal du også teste din internethastighed i dit soveværelse.

Ping og jitter

Ping og jitter er to faktorer, der kan påvirke hastigheden på din internetforbindelse. Disse to tal måles normalt i millisekunder (ms). Jo lavere ping-nummeret er, desto bedre. Til applikationer i realtid som videochat eller onlinespil, du vil have en mindre træg forbindelse.

Hvis du oplever langsommere hastigheder end gennemsnittet, kan du prøve at genstarte dit modem eller router. Du kan også kontrollere, om problemet er hardware-relateret ved at køre en hurtig test.

En anden måde at få nøjagtige resultater på er at køre flere tests. Dette hjælper dig med at bestemme dit internet gear hastighedsområde. Men hvis du tester et antal enheder på samme tid, får du muligvis ikke nøjagtige resultater.

For at undgå unøjagtige resultater skal du vælge en serverplacering tæt på dig. Nogle hastighedstesttjenester giver dig mulighed for at vælge en bestemt server.

En anden metode til at få nøjagtige resultater er at registrere flere hastighedstest. Dette hjælper dig med at afgøre, om dine afmatninger er konsistente eller ej.